Президентът на американското филмово студио "DC Films" Уолтър Хамада заяви,

...
Президентът на американското филмово студио "DC Films" Уолтър Хамада заяви,
Коментари Харесай

Заради липса на химия с Джейсън Момоа: Обмислят да заменят Амбър Хърд в „Аквамен 2“

Президентът на американското кино студио "DC Films " Уолтър Хамада съобщи, че студиото обмисля да размени Амбър Хърд с друга актриса във кино лентата „ Аквамен 2 “ от терзание, че ѝ липсва химия със звездата Джейсън Момоа .

Хърд беше определена за продължението на първия филм, само че нейните юристи настояват, че тя съвсем е била изгубила работата си и не могла да изиска по-високо възнаграждение заради отрицателната реакция на обвиняванията ѝ за домашно принуждение против Джони Деп. Хърд съди някогашния си брачен партньор Деп за 100 милиона $.

Ръководителят на отдела на "Warner Bros. " - "DC Film " - Уолтър Хамада, беше първият очевидец, извикан отстрана на Деп при започване опровержението от Деп на противоположния иск на Хърд в съда. Появявайки се посредством видеозапис, Хамада свидетелства, че обвиняванията сред нея и Деп не играят никаква роля в решенията за кастинга на „ Аквамен 2 “.

Warner Bros. Considered Replacing Amber Heard in ‘Aquaman 2’
— Variety (@Variety)
Въпреки това той сподели, че студиото е отсрочило избора си с няколко седмици , защото е обмисляло дали да направи промени в ролята на Мера (Амбър Хърд), която беше любовният интерес на Аквамен в първия филм.

„ Те нямаха доста химия дружно “, сподели Хамада. „ Справиха се в първия филм, само че имам опасения, че са били нужни доста старания, с цел да се стигне до там. “

Хамада сподели, че химията е основана в постпродукцията , употребявайки „ филмовата магия “, в това число музиката на кино лентата. Той сподели, че не е извънредно двама артисти да нямат химия между тях.

Хърд получи 1 милион $ за първия „ Аквамен “ и 2 милиона за продължението. Това възнаграждение беше в сходство с първичния ѝ контракт, само че сътрудникът на Хърд свидетелства, че тя е трябвало да може да предоговори повече пари заради световния триумф на първия филм.

Хамада сподели, че „ Аквамен 2 “ – който би трябвало да излезе идната година – е умислен като „ другарска комедия “ сред Момоа и Патрик Уилсън, който играе крал Орм, полубрат на Акваман. Хърд твърди, че ролята ѝ е била „ съкратена “ доста с течение на времето.

Екипът на Хърд твърди, че тя е изгубила най-малко още една роля - филм на Amazon с Гаел Гарсия Бернал , както и други преференциални покупко-продажби.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР