Президентът да предприеме действия, ако самият министър не поеме лична

...
Президентът да предприеме действия, ако самият министър не поеме лична
Коментари Харесай

БСП поиска оставката на министъра на вътрешните работи

Президентът да предприеме дейности, в случай че самият министър не поеме персонална отговорност, прикани Иван Иванов
„ Очевидно е несправянето на политическото управление на Министерство на вътрешните работи и е разумно в тази обстановка да се поеме лична отговорност. Президентът да предприеме тези дейности, в случай че самият министър не смята за належащо да понесе персонална отговорност. “ Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Иван Иванов на брифинг в Народното събрание.

„ Нашата оценка за управлението на Министерството на вътрешните работи е отрицателна още от провелите се избори, тъй като считаме, че не беше извършен нужния надзор и Министерство на вътрешните работи на процедура абдикира от този развой. В частност случилото се на границата сред България и Турция, това е сериозен удар върху държавността и върху престижа на Министерството на вътрешните работи. Факт е, че откогато служебният кабинет ръководи, мигрантският поток е извънредно засилен. Имаме два съществени случая, приключили трагично със гибел “, сподели още Иванов.

По неговите думи измененията надолу по структурите също не са ефикасни и са довели до още по-голяма безнравственост и неспособност на персоналния състав да бъде окомплектован както с нужната екипировка, по този начин и с попълването на незаетите бройки.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР