Президентът Байдън привлече вниманието на някои потребители на социалните медии

...
Президентът Байдън привлече вниманието на някои потребители на социалните медии
Коментари Харесай

Байдън се подиграва, че изглежда объркан след речта срещу Тръмп: „Отново изгубен“

Президентът Байдън притегли вниманието на някои консуматори на обществените медии в петък, откакто изнесе тирада в Пенсилвания и изглеждаше „ комплициран “, като кацна в Делауеър по-късно това вечерта.

Малко след визитата на Байдън в Блу Бел, Пенсилвания — където той изнесе предизборна тирада по случай три години от протеста на Капитолия на 6 януари — 81-годишният президент се сблъска с проливен дъжд от рецензии за своите забележки и държание както след речта, по този начин и при идването си в Делауеър, където прекарва уикенда.

Байдън прекара доста време в нападки против някогашния президент Доналд Тръмп, който има голяма преднина на първичните президентски избори на Републиканската партия и неговата „ навалица “ от поддръжници по време на речта в петък вечер покрай Valley Forge.

Президентът упрекна Тръмп, че „ се пробва да открадне историята по същия метод, по който се опита да открадне изборите “, като в същото време сподели, че резултатите от изборите през 2020 година потвърдиха, че той е „ губещ “.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР