Президентът Байдън отбеляза Деня на Земята, като каза на тълпа

...
Президентът Байдън отбеляза Деня на Земята, като каза на тълпа
Коментари Харесай

Байдън предупреждава, че отричащите изменението на климата „осъждат“ американците на „опасно бъдеще“ по време на събитието за Деня на Земята

Президентът Байдън означи Деня на Земята, като сподели на навалица в Триъгълника, Вирджиния, че всеки, който отхвърля въздействието на изменението на климата „ осъжда американския народ на доста рисково бъдеще. “

Коментарите на президента бяха направени, до момента в който приказва в парка Prince William Forest, където той разгласи две стратегии, които чака да бъдат от изгода за околната среда и американския народ.

Първата стратегия, която Байдън вкара, е да помогне на фамилиите с ниски до междинни приходи, които се оправят с надутите разноски за сметките за сила.

Съгласно новата „ Слънчева сила “ на президента за всички ", Агенцията за запазване на околната среда (EPA) ще влага 7 милиарда $ от Закона за понижаване на инфлацията, с цел да понижи разноските за сила.

Байдън сподели, че отричащите климатичните промени " осъждат Американският народ към доста рисково бъдеще. " (AP Photo/Дамиан Доварганес)

Байдън сподели, че премията ще предо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР