Презентационната агенция е нишов бизнес, фокусиран само върху презентациите –

...
Презентационната агенция е нишов бизнес, фокусиран само върху презентациите –
Коментари Харесай

Презентатор: Искаме да направим София столица на презентационните умения

Презентационната организация е нишов бизнес, фокусиран единствено върху презентациите – моментите, в които да презентираш себе си, компанията си, продуктите си пред всякакъв вид аудитории.

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria създателят на първата българска презентационна организация и първият българин с обучителен курс в Linkedin Learning Борис Христов.

Два съществени съставния елемент постоянно са съставка – да има ясна цел на връзката, какво би трябвало да се реализира най-после и положителното схващане на аудиторията, пред която презентираш.

Направихме една интернационална конференция за презентационни умения и поради триумфа, който имаше – над 6000 души от близо 50 страни, Linkedin демонстрираха интерес. Имаше съвместен интерес от двете страни. Работихме с най-хубавите в промишлеността.

Искаме да превърнем София в презентационна столица за целия свят. През април ще проведем интернационалната конференция в хибриден вид – онлайн за една публика и в това време показана и онлайн. Интересът е голям, половината зала към този момент е разпродадена, а още не сме почнали да се разгласяваме.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР