През юли София Вергара и Джо Манганиело обявиха, че се

...
През юли София Вергара и Джо Манганиело обявиха, че се
Коментари Харесай

Разведе се преди седем месеца и не се спира

През юли София Вергара и Джо Манганиело оповестиха, че се развеждат след седем години брак, а малко по-късно стана ясно, че известно време двамата са били отдалечени един от различен и фокусирани върху своите задължения.

А София Вергара определено е заета жена, необикновен откогато неотдавна е отпред на новата си марка за хубост toty. Наред с това тя е и арбитър в предаването America`s Got Talent.

Измежду всички работни задължения обаче актрисата съумява да откри време за разформироване и хубави страсти. През лятото тя бе видяна на концерти на Karol G и Тейлър Суифт, а неотдавна и на Бионсе. София Вергара очевидно се любува на живота си на необвързана жена и не страда по някогашния си.

Самата тя споделя пред Entertainment Tonight, че в никакъв случай до момента не е ходила толкоз постоянно на концерти и се усеща късметлийка, че хората я канят на събития, с цел да се забавляват дружно. " Ходя на всички места, където ме поканят ", признава актрисата.

София Вергара не скрива също и възхищението си от Бионсе и силата и гения й. " Всеки може да научи нещо от Бионсе. Тя беше грандиозна! Какво шоу! Дъщеря й, песните, тоалетите, тялото й, имам поради всичко ", споделя актрисата за концерта, на който е била и в който присъединяване е взела и Блу Айви Картър, 11-годишната щерка на певицата, предава lifestyle.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР