През юли ще се навършат 10 години от излизането на

...
През юли ще се навършат 10 години от излизането на
Коментари Харесай

Правят сериал за Хари Потър - slava.bg

През юли ще се навършат 10 години от излизането на последния филм за Хари Потър. С наближаването на този празник започнаха да се въртят от ден на ден спекулации в задграничните медии, че от НВО Мах създават сериал по историята за Момчето, което оцеля, предава Монитор.

Предполага се, че въпросната поредност ще е предистория, като почитателите залагат, че тя ще се върти към Том Ридъл (Лорд Волдемор преди да стане злодей) или дребната Хърмаяни, която занапред научава за магическите си качества.

Според непотвърдена информация сега се търсят сценаристи за въпросния сериал, само че от НВО и Warner Bros. към този момент не удостоверяват работата по подобен план.

Междувременно почитателите тръпнат в очакване за излизане на нова игра за Хари Потър и третия филм от поредицата „ Фантастични животни и къде да ги намерим “, която също е по книга на писателката Джоан Роулинг, основала най-известния вълшебник в света.

Припомняме, че Джони Деп няма да се завърне като изверг във „ Фантастични животни “ 3 след скандалните каузи с някогашната му брачна половинка Амбър Хърд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР