През януари Кейт Мидълтън претърпя деликатна коремна операция, която я

...
През януари Кейт Мидълтън претърпя деликатна коремна операция, която я
Коментари Харесай

Мистерия около здравoсловното състояние на Кейт Мидълтън

През януари Кейт Мидълтън претърпя деликатна коремна интервенция, която я държеше надалеч от публичния живот. Очакванията са тя да се върне през април. Ограничената информация за нейното здраве подхранва спекулации и опасения, предизвиквайки следствия в пресата.

Британското кралско семейство мълчи по отношение на здравословното положение на Мидълтън, което докара до разнообразни спекулации, пишат международни медии.

Първоначално имаше клюки за евентуална диагноза рак, бързо отречени от двореца Кенсингтън, без да разкриват спомагателни детайлности. Разпространиха се и известия, че принцесата е интубирана след интервенцията, което дворецът отхвърли.

Скорошни спекулации допускат опцията за заболяването на Крон, предлагайки евентуално пояснение за нейното дълготрайно възобновяване, само че не е предоставено публично удостоверение.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се възползваха от ваканцията на децата си, с цел да се отдръпват в Сандрингам, насаме място, идеално за възобновяване, надалеч от публичното внимание.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР