През XX-XXI век излизат огромен брой филми от различни жанрове.

...
През XX-XXI век излизат огромен брой филми от различни жанрове.
Коментари Харесай

Топ 10 на най-добрите филми за всички времена

През XX-XXI век излизат голям брой филми от разнообразни жанрове. Голям избор от филми е по едно и също време преимущество и минус.

10-те най-хубави кино лентата на всички времена се гледат най-добре въз основа на тествана оценка.

Няма гаранция, че ще харесате всички филми от ТОП 10. Вероятността обаче е огромна, защото известните филми бяха високо оценени освен от публиката, само че и от филмовите критици по целия свят.

Кръстникът (1972)

Криминалната драма, режисирана от Франсис Форд Копола. В центъра на сюжета е нюйоркската сицилианска мафиотска фамилия Корлеоне.

Криминале (1994)

Известната работа на режисьора Куентин Тарантино предава атмосферата на епохата, когато американските нарушители интензивно правиха грабежи, убийства и разнообразни закононарушения. Във кино лентата вземат участие доста звезди като Брус Уилис, Ума Търман, Джон Траволта и други

Животът е прелестен (1997)

От картина на благополучен живот на млада двойка до трагична картина на войната. Филмът учи да имаме вяра, че животът е хубав и всичко се случва с причина.

Форест Гъмп (1994)

Филмът е под формата на историята на основния воин за неговия живот. Форест Гъмп е човек с невисок коефициент на просветеност. Филмът демонстрира по какъв начин можеш да „ вървиш “ макар издевателството и подигравките, като в същото време станеш прочут съвсем в целия свят.

Градът на Бога (2002)

Бразилският филм споделя за насилието, бедността на града, неговата свирепост и в това време прочувственост. Историята е разказана от името на черно момче.

Мълчанието на агнетата (1991)

Сюжетът се основава на следствието на закононарушения, осъществени от сериен палач. Безсилно ФБР се обръща за помощ към палач човекоядец.

Животът е прелестен (1946)

Успешният американски филм на Франк Капра споделя за основния воин, който е постигнал доста в живота, само че е изтощен. И по този начин той взема решение да се самоубие, само че в последния миг всичко се обръща с главата надолу.

Списъкът на Шиндлер (1993)

Режисьорът Стивън Спилбърг прави филм, който демонстрира събитията от 1939 година, когато има всеобщо заселване на полски евреи. Главният воин отваря фабрика, наема евреи, като по този метод ги избавя.

Боен клуб (1999)

Работата на режисьора Дейвид Финчър, която приказва за полезностите на по-младото потомство, които са предадени във кино лентата посредством физическо принуждение. " Боен клуб " идва с цел да нарита цялостен един интервал в международното кино - киното, възхваляващо човешката нелепост.

Изкуплението Шоушенк (1994)

Филмът, режисиран от американския режисьор Франк Дарабонат, споделя историята на млад банков чиновник, който е упрекнат в убийството на жена си и нейния ухажор. Филмът е акомодация на повестта на Стивън Кинг – „ Рита Хейуърт и изкуплението в Шоушенк “. Във кино лентата вземат участие Тим Робинс в ролята на Анди Дюфрейн и Морган Фрийман в ролята на Ред. Главният воин Анди Дюфрен обаче не е направил това закононарушение. Основната част от сюжета се развива в затвор в Нова Англия. Там Анди минава през доста тествания и скрито се приготвя за бягство, покривайки дупка в стената с плакати на Рита Хейуърт, а по-късно и на Мерилин Монро, написа actualno.com
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР