През втория ден на фестивала Summer Vibes Festival Vidin 2020

...
През втория ден на фестивала Summer Vibes Festival Vidin 2020
Коментари Харесай

Павел и Венци Венц сложиха край на Summer Vibes Festival Vidin 2020

През втория ден на фестивала Summer Vibes Festival Vidin 2020 в Крайдунавския парк още веднъж се събраха доста деца и дружно със своите родители се включиха в другите интензивности. И арт работилниците, и игрите на 90-те ангажираха вниманието и провокираха доста хубави страсти. Кметът на общината доктор Цветан Ценков и заместникът му Борислава Борисова също пристигнаха на събитието, разговаряха с хората, следиха с интерес заниманията и се снимаха за спомен със звездите на фестивала.
Хубавото слънчево време накара още повече видинчани да излязат на открито и да приветстват концепцията на Summer Vibes Festival. Пеенето, танцуването и игрите направиха общуването потребно, прелестно и прочувствено. Организаторите на фестивала бяха приготвили специфични изненади и зарадваха доста деца с награди.
Вечерта хиляди се събраха, с цел да слушат и гледат обичаните си реализатори – Павел и Венци Венц, и Йоана, които преди концерта поздравиха публиката от една от кулите на крепостта „ Баба Вида”. Те раздадоха десетки подписи и се снимаха с почитателите си. На финала Павел и Венци Венц изпяха хитовата „ Булгари”, до момента в който обилна заря освети небето над сцената.
В концертната стратегия участваха и деца от танцова школа „ Суинг” към НЧ „ Светъл ден-2009”, с началник Елена Венелинова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР