През уикенда стартираха снимките на филма за Георги Аспарухов -

...
През уикенда стартираха снимките на филма за Георги Аспарухов -
Коментари Харесай

Снимките на филма за "Гунди" стартираха със сълзи

През уикенда стартираха фотосите на кино лентата за Георги Аспарухов - Гунди. Лентата е озаглавена " Гунди - легенда за любовта ".

Първите снимачни дни бяха на стадион " Раковски ", където Гунди е изиграл първия си мач с мъжете на " Левски " на днешния 5 юни.

Както " Труд news " към този момент писа, в ролята на Гунди ще бъде артистът от Народния спектакъл Павел Иванов, който е измършавял за новата си роля с близо 15 кг.

Съпругата на Гунди - Лита Аспарухова ще бъде изиграна от младата актриса Александра Свиленова. Тя е II курс в НАТФИЗ от класа на проф. Ивайло Христов.

Няколко часа след старта на снимачния развой на стадиона пристигна и самата Лита, която се срещна с младата Александра Свиленова, която ще я изиграе. Щом се видяха на снимачната площадка двете се прегърнаха и се разплакаха.

" Всичко ще бъде наред ", сподели Лита на младата актриса.

По случайност брачната половинка на Гунди улови тъкмо този миг от снимачния развой, когато в лентата Гунди и Лита се срещат.

Снимачният развой ще продължи през юни и юли на три местоположения - София, Перник и Пловдив. В лентата вземат участие и статисти, които сходно на основните артисти носят особено ушити облекла, подобаващи за епохата - 60-те и 70-те години.

След края на фотосите следва монтаж и през първата половина на 2024 година филмът ще бъде показан на огромен екран.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР