Aмериканският актьор Стив Бушеми е бил хоспитализиран в болница в

...
Aмериканският актьор Стив Бушеми е бил хоспитализиран в болница в
Коментари Харесай

Пребиха Стив Бушеми в Ню Йорк

Aмериканският артист Стив Бушеми е бил приет в болница в болница в Ню Йорк, откакто е бил ударен с пестник в лицето от незнаен мъж. Това заяви Ен Би Си Нюз.

" Стив Бушеми беше атакуван в центъра на Манхатън, той стана следващата жертва на инцидентен акт на принуждение в града ", съобщи представителят на артиста.

Той означи, че 66-годишният артист е добре и благодари за всички положителни пожелания, макар че е необикновено печален, че това му се е случило, до момента в който се е разхождал по улиците на Ню Йорк. От болничното заведение оповестиха, че Бушеми има рана на лявото око.

Нападателят е избягал и полицията го търси. Носителят на " Златен глобус " Стив Бушеми е прочут с функциите си във филмите " Маями Вайс ", " Глутница кучета ", " Криминале ", " Фарго ", " Големият Лебовски " и сериала " Семейство Сопрано ".

Steve Buscemi left bloodied and bruised after being randomly punched in the face on the street, as police hunt thug
— LBC (@LBC)

През предишното десетилети Бушеми получи призове и за ролята си на престъпния необут Нъки Томпсън в сериала " Престъпна империя ". Любопитно е, че неговия противник в продукцията, Майкъл Стулбарг (в ролята на Арнолд Ротстийн), пострада, откакто бе ударен с камък по главата на 1 април 2024 година от минувач - също в Ню Йорк.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР