През цялата нощ срещу петък Въоръжените сили на Русия са

...
През цялата нощ срещу петък Въоръжените сили на Русия са
Коментари Харесай

Руснаците нанесоха комбинирани удари от Одеса до Суми, атакуван е и Кривой Рог

През цялата нощ против петък Въоръжените сили на Русия са обстрелвали обекти в тиловите региони на Украйна, оповестява " Военное обозрение ", представено от Агенция " Фокус ". Страната посрещна утрото на 8 септември с оповестена въздушна паника на съвсем цялата територия.

В резултат на потреблението на безпилотни самолети-камикадзе " Геран " е изумено едно от оборудванията на пристанищната инфраструктура в Одеса. Около два часа през нощта няколко детонации избухнаха на други обекти в региона на Одеса.

Отново бяха атакувани уреди в украинските пристанища на река Дунав. Сред задачите са хранилища за гориво и техника. Големи пожари избухнаха на местата на ударите на дроновете.

Освен дроновете-камикадзе, са употребявани и крилати ракети " Калибър " с морско базиране, както и ракети Х-39 с въздушно базиране.

Мощни детонации избухнаха в уреди за претоварване на военни товари и наличие на персонален състав от въоръжените сили в Сумска област. Нещо повече, тук първо се състояха ударите, след което локалните управляващи включиха сирените за въздушна паника, отбелязва изданието.

Ударен е и Кривой Рог в Днепропетровска област. Според непотвърдени данни хиперзвукова ракета " Кинжал ", изстреляна от МиГ-31К, е блъснала постройката на полицията в центъра на града. По предварителни данни е умрял един служител на реда, има минимум 44 ранени, трима са извадени отдолу под руините, те са в тежко положение в болница.

През нощта са нанесени удари и по региони, следени от украинските въоръжени сили в Запорожка област, където задачата са били аварийни елементи на ВСУ, които, съгласно канала, командването на украинските въоръжени сили е възнамерявало да изпрати към Работино и Вербово.

През последните няколко дни съветските въоръжени сили систематично нападнаха цели и съсредоточения на ВСУ на Южния и Северния фронт. Така по позициите на Киев покрай Купянск се нанасят мощни въздушни удари с високоточно оръжие - авиобомби ФАБ-500 с модули за обмисляне и поправяне.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР