През целия си живот жените се опитват да се борят

...
През целия си живот жените се опитват да се борят
Коментари Харесай

5 женски недостатъка, които мъжете харесват

През целия си живот дамите се пробват да се борят със личните си дефекти. Но всички те ли са негативна линия на характера? Оказва се, някой от тях доста се харесват на мъжете. Да забележим кои.

Мързел

Разбира се, тук постоянно приказваме за рационални граници. Понякога дамите демонстрират несъразмерен мързел, който скапва усещането за тях. Например, в случай че дамата въобще не чисти къщата, подценява безпорядъка и даже не мисли вкарва ред, това е неприятно.

За да е прелъстителен, мързелът би трябвало да е сдържан. Няма нищо неприятно, в случай че една жена е изтощена и просто не е подготвена да чисти. Мъжете харесват това, тъй като прелестно схващат, че с такава дама е по-лесно, тъй като тя няма да оказва напън върху мъжа или да го принуждава да направи нещо, когато той няма въодушевление за това.

„ Мъжки “ черти на характера

Смята се, че дамата не може да схване мъжки черти на характера. Но в действителния свят доста дами би трябвало да крият своите стремежи и същински желания, тъй като си мислят, че това ще отблъсне мъжете от тях. Но истината е, че няма нищо неприятно, в случай че дамата от време на време желае да пие бира вечер или да отиде на лов на риба.

Няма смисъл да се разделят мъжките и женските привички в актуалните действителности. Дои от време на време дами с „ мъжки “ чети на характера наподобяват по-естествени и почтени на мощната половина от човечеството.

Емоционалност

Прекомерната емоционалност постоянно отблъсква мъжете. Тоест, че в случай че дамата не знае по какъв начин да задържа страстите в себе си, могат да се появят спорове и нелепи обстановки. Да, мъжете се опасяват от прочувствени дами, само че въпреки всичко тъкмо те притеглят вниманието и провокират нараснал интерес.

Влюбчивост

И тук сигурно мнозина могат да спорят, тъй като влюбчивите дами несъмнено са имали доста сътрудници през целия си живот. Тези дами нямат строги правила и знаят по какъв начин в действителност да се провиснал. Мъжете харесват този тип инертност, тъй като с такава дама в никакъв случай няма да скучаят.

И в случай че един мъж каже, че желае за себе си единствено дамата, която е имала най-малък брой сътрудници, най-вероятно става дума за ниско самочувствие. Такъв човек прелестно схваща, че ще има избрани съпоставения. Самоувереният мъж не се опасява от всичко това, по тази причина самоуверено избира такава партньорка.

Лекомислие

Много дами се пробват да се борят със личната си лековерие. Струва им се, че в този живот те би трябвало да мислят трезво, като могат да вършат проекти и да проучват протичащото се. Това не е по този начин, мъжете харесват дами, с които е елементарно и просто в този живот.

По-лекомислените дами ги зареждат с нови страсти, а и имат най-малко забрани и правила. Например, в случай че би трябвало да напусне работата си, с цел да отиде на отмора, такава жена ще го направи, без даже да се замисли за следствията. Но съществува и негативна страна на лекомислието. Естествено, всичко зависи от мъжа, тъй като някои избират да имат до себе си сериозна жена, с ясна житейска позиция.

Съгласни ли сте с написаното нагоре? Ще се радваме да коментирате и изразите вашето мнение.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР