През третата година от войната трябваше да се направи повече.

...
През третата година от войната трябваше да се направи повече.
Коментари Харесай

Австрийският канцлер иска и Русия на масата за преговори с Украйна

През третата година от войната трябваше да се направи повече. Това съобщи в понеделник австрийският канцлер Карл Нехамер по време на срещата на европейските водачи във френската столица Париж, оповестява Exxpress. Искаме да спрат убийствата, Русия да спре да води тази брутална нападателна война против Украйна. Ще са нужни договаряния, с цел да се реализира мир. Западът се нуждае от повече съдружници. Страните от БРИКС би трябвало да вземат участие повече в оказването на напън върху Русия.

Мирът в Украйна не може да бъде реализиран без присъединяване на съветския президент Владимир Путин в договарянията. На съветския президент би трябвало да се обясни, че определената от него форма на война води Руската федерация и него в задънена улица , декларира канцлерът.

" Путин също би трябвало да бъде на масата за договаряния, тъй като другояче няма да реализираме мир. " Той също по този начин не изключи бъдеща среща с Путин: " Ако е потребно, в случай че помогне, бих го направил още веднъж ".
 Макрон: Смъртта на Навални сподели позицията на Русия
Макрон: Смъртта на Навални сподели позицията на Русия

На конференцията в Париж във връзка 2 години от войната в Украйна

Припомня се, че през април 2022 година Нехамер посети Москва. Тогава той назова диалога с съветския водач " отворен, само че тежък ".

Пристигането на австрийския канцлер в столицата е първото посещаване на началник на западно държавно управление в Москва след стартирането на Северния боен окръг. По-късно Нехамер съобщи, че не съжалява за решението си.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР