През тази учебна година отново стартира добрата инициатива на учителите

...
През тази учебна година отново стартира добрата инициатива на учителите
Коментари Харесай

Мастър шеф Томи По, готвил на кралица Елизабет-специален гост на четвъртокласници в Банско

През тази образователна година още веднъж започва положителната самодейност на учителите в СУ " Неофит Рилски " в Банско да насочат покана за посещение към родители, които да опишат за своята специалност на децата.
Специален посетител на учениците от 4. Б клас бе господин Томи По – татко на Кристофър, който е родом от Малайзия и е основен готвач. Любовта към кулинарията, уменията и гения си, господин По наследява от своята майка. Кулинарните му умения го водят в разнообразни страни, като най-голямото предизвикателство за него е да готви за Кралица Елизабет II.
Потопени в света на азиатската кухня, четвъртокласниците следиха с необхватен интерес техниките за подготвяне на суши. Кристофър, с огромно неспокойствие, влезе в ролята на асистент и един до друг със своя татко показва пред своите съученици видни умения в кулинарията.
„ Изключително сме горди и щастливи, че имаме поддръжка и подпомагане от страна на родителите дружно да възпитаваме у децата почитание към всяка една специалност “ – споделиха учителките госпожа Надежда Тодева и госпожа Елена Стоилова, които също бяха мощно впечатлени и разчувствани от срещата си с господин Томи По.,пишат от учебното заведение на страницата си в обществената мрежа Facebook.

В.Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР