През тази година, SKODA Auto ще отбележи 30 години в

...
През тази година, SKODA Auto ще отбележи 30 години в
Коментари Харесай

30 години партньорство: SKODA и IIHF Ice Hockey World Championship

През тази година, SKODA Auto ще означи 30 години в ролята си на сътрудник на Международната хокейна федерация (IIHF) и нейният международен шампионат, тазгодишното издание на който ще се организира в Хелзинки и Тампере от 13 до 29 май.

SKODA Auto е формален главен спонсор на спортното събитие от 1993 година и през 2017 получи отличие под формата на от страна на Световните върхове на Гинес като най-дългогодишен спонсор в историята на международните спортни шампионати.

За потребностите на уредниците и участниците в тазгодишното издание на IIHF Ice Hockey World Championship, SKODA Auto ще даде флотилия от 45 автомобила, включително представители на напълно електрическите ENYAQ COUPE RS iV и ENYAQ iV, както и на електрифицираният SUPERB iV и KODIAQ.

SKODA Auto стартира съдействието си с IIHF Ice Hockey World Championship през 1992 година, като тогава извършва ролята на сътрудник във връзка с решенията за подвижност. От идната, а и до през днешния ден, автомобилният производител е формален главен спонсор на събитието.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР