През тази година, SKODA AUTO отново ще влезе в ролята си

...
През тази година, SKODA AUTO отново ще влезе в
ролята си
Коментари Харесай

SKODA отново е официален основен партньор на Tour de France

През тази година, SKODA AUTO още веднъж ще влезе в ролята си на формален главен партньор на именитото колоездачно състезание Tour de France, което тази година ще се проведе от 26 юни до 18 юли, като ще го направи за общо 18-ти път от 2004 година насам.

За нуждието на надпреварата, което тази година отбелязва своето 108 издание, SKODA AUTO ще даде общо 250 автомобила, сред които ще има представители на изцяло електрическия и OCTAVIA, както и зареждаемите хибриди OCTAVIA iV и SUPERB iV. Ролята на емблематичната алена кола на Тура и функционалността на команден център на надпреварата ще извършва точно ENYAQ iV.

"Нашата дългогодишна история е неразривно обвързвана с колоезденето ", коментира Мартин Ян, член да борда на подразделението Продажби и Маркетинг на SKODA Auto. "Поради тази причина, SKODA Auto е отдадена на концепцията да бъде силен дългогодишен сътрудник на международния елит и аматьорското колоездене. Подкрепата на Tour de France е един от основните детайли на нашите активност в областта на спонсорирането на спорта от 2004 година. Изключително съм удовлетворен, че ENYAQ iV, нашият първи напълно електрически SUV, ще бъде употребен като водеща кола на Tour de France ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР