През тази година се появиха много и различни тенденции при

...
През тази година се появиха много и различни тенденции при
Коментари Харесай

3 прически, които ще са актуални и през 2019

През тази година се появиха доста и разнообразни трендове при прическите – от супер небрежни бретони и кокове, през резултат “огледална коса ”, чак до електриково-зеленото. Независимо какъв брой бързо идват и си отиват, някои от тези прически се задържаха на сцената, и това ще продължи и идната година.

Ако към момента не сте ги тествали или нямате смелостта да експериментирате с ярките цветове и асиметричните форми, имате задоволително време да съберете кураж и да ги опитате следващата година – тогава ще са още по-актуални.

№1 Диско къдриците

 Related image

Голямата, обемна коса с дефинирани къдрици, въодушевена от 70-те години, се завърна с цялостна мощ. В взаимозависимост от косата ви, може да си извършите тази прическа с мус и гребен при по-къдрава и чуплива коса, или мус, сешоар/маша при по-права. Ако не сте сигурни, пробвайте другите комбинации, а най-добре е да се посъветвате с фризоьора си и да го помолите да ви покаже по какъв начин се вършат тези къдрици малко по малко.

№2 Прическа вид лоб

 Image result for the lob hair celeb

Тази прическа стои добре на съвсем всяко лице и е изключително подобаваща за дамите с по-тънка коса, защото придава доста размер и жизнеспособност в краищата. За да постигнете тази прическа, би трябвало да минете през фризьорския салон, само че с цел да я поддържате, бюти специалистите поучават да си купите праймър за коса, който се употребява преди сешоара. Той придава размер на косата, само че и я дефинира.

№3 Електрическите цветове

 Image result for electric pink hair celeb

Независимо дали ви харесват ярките електрикови цветове, те няма да си отидат скоро, по тази причина по-добре свиквайте с тях. Розовото се оказа любимеца, изключително на звездите. Ако пък сте от смелите експериментатори и този цвят ви носи доста въодушевление, действайте самоуверено! Но и в двата случая, ви съветваме да започнете с полу-перманентна багра или измиваща се такава, с цел да прецените дали цвета ви отива и надлежно дали си заслужава да се боядисате по този начин.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР