През тази година емблематичната кампания на bTV Media Group Да

...
През тази година емблематичната кампания на bTV Media Group Да
Коментари Харесай

„Да изчистим България заедно“: Как рибари от Варна ще събират боклуци от Черно море?

През тази година емблематичната акция на bTV Media Group " Да почистим България дружно ", която ще се организира на 16 септември, ще обхване и българската акватория на Черно море.

Това ще стане допустимо с помощта на фондация " За нашето море " и родни риболовци, които се включват интензивно в акцията. През целия рибарски сезон, с изключение на риба, те ще вадят от морето и отпадъци.

Акцията е проведена на 16 септември

„ И тази година се включваме в акцията, с цел да притеглим вниманието на хората да почистим морето. Боклукът не е единствено на брега, а и в него “, сподели Емил Милев.

По думите му риболовците от години почистват морето и изкарват боклуците на брега.

Зад зелената акция стои екипът на „ Чиста Струма “

„ Искаме да подчертаваме, че казусът е с институциите. Искаме подпомагане от тях, тъй като главният проблем е, че няма къде да ги изхвърлим “, уточни Милев.

„ Данните, които събираме през последните месеци, е, че морето е надалеч по-чисто, в сравнение с сега нашето общество счита “, сподели Димитър Димитров от фондация " За нашето море ".

Акцията е подкрепена от bTV в границите на " Да почистим България дружно ".   Емблематичната акция на bTV Media Group тази година ще се организира на 16 септември. bTV дружно със своята партньорска мрежа ще обединят старания още веднъж в името и на идеята за запазване на природата.

Всички доброволци могат да маркират акции на картата на самодейността

„ Да почистим България дружно “ е най-мащабната доброволческа самодейност у нас към този момент над 10 години. Нейните цели са свързани с установяването на положителни доброволчески практики и с насърчаването на отговорно отношение и държание за основаването на една по-чиста и красива среда за живот.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР