През следващото денонощие над Западна и Централна България облачността ще

...
През следващото денонощие над Западна и Централна България облачността ще
Коментари Харесай

Без валежи утре по морето, но с вятър

През идващото денонощие над Западна и Централна България облачността ще бъде най-вече забележителна. На места основно в планинските региони след обяд кратковременно ще превали. На изток ще има по-значителни разкъсвания и понижения на облачността. Ще продължи да духа слаб до сдържан север-североизточен вятър. Минималните температури ще са сред 3° и 8°, оптималните – най-вече сред 12° и 17°.

Над планините ще е най-вече облачно, на доста места и мъгливо. Главно в следобедните часове, в масивите от Западна България ще превали временен дъжд, над 1700-1800 метра – сняг. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 6°, на 2000 метра - към минус 1°.

Над Черноморието облачността ще е променлива и превалявания не се чакат. Ще духа до сдържан, в крайните южни региони и краткотрайно мощен вятър от север-североизток, който вечерта съвсем ще стихне. Максималните температури ще са сред 9° и 12°. Температурата на морската вода е 8-10°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

На 21.03.2019 слънцето ще изгрее в 06:29 часа и ще залезе в 18:40 часа. Продължителност на деня 12:11 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР