През следващото денонощие над страната ще бъде предимно облачно. Атмосферното

...
През следващото денонощие над страната ще бъде предимно облачно. Атмосферното
Коментари Харесай

Вижте прогнозата за времето до края на работната седмица

През идващото денонощие над страната ще бъде най-вече облачно. Атмосферното налягане ще се покачва и до края на деня ще е по-високо от междинното за месеца, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология.
През нощта ще е съвсем безшумно. В Северозападна България ще превалява дъжд, до момента в който над останалата част от страната ще е съвсем без превалявания. Минималните температури ще са най-вече сред 4° и 9°, в София - към 5°. 
Утре тук-там в планинските и източните региони от страната ще превали дъжд. Ще духа слаб, в Лудогорието - сдържан вятър от североизток. Максималните температури ще са сред 9° и 14°, в София - към 10°.
Над Черноморието ще бъде облачно и в следобедните часове ще има превалявания от дъжд, по-значителни и на повече места по южното крайбрежие. Ще духа сдържан вятър от североизток. Максималните температури ще бъдат 13° - 15°. Температурата на морската вода е 9° - 11°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.
Над планините ще бъде облачно и с превалявания от дъжд, над към 1800 метра - от сняг. Ще духа сдържан вятър от югозапад, който до вечерта ще се ориентира от север-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 9°, на 2000 метра - към 3°.
В четвъртък ще бъде най-вече облачно, на обособени места ще има слаби валежи от дъжд. Вятърът ще се ориентира от запад-югозапад, след обяд ще се усили и ще стартира стопляне. Минималните температури ще са сред 4° и 9°, а оптималните - сред 7° и 12°. 
В петък вятърът ще се усили още, изключително в Източна България, дневните температури там ще доближават тук-там 17-19°. След краткотрайно понижение, облачността още веднъж ще се усили и след обяд от северозапад ще стартират превалявания от дъжд. Към вечерта вятърът в западната част на Дунавската низина ще се ориентира от северозапад и ще стартира бързо захлаждане. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР