През седмицата ще научим финалистите в Шампионска лига. Ливърпул приема

...
През седмицата ще научим финалистите в Шампионска лига. Ливърпул приема
Коментари Харесай

Решителни битки по всички фронтове през тази седмица

През седмицата ще научим финалистите в Шампионска лига. Ливърпул приема Барселона довечера и има тежката задача да заличава пасив от 0:3. Мърсисайдци са без Мохамед Салах и Роберто Фирмино, което прави обстановката им извънредно сложна. Срещата е от 22:00 часа българско време и ще можете да го гледате директно по MAX Sport 3.
 Ливърпул и Барса вземат решение кой отива на край в Шампионската лига директно по MAX Sport 3 и на live.a1.bg
Утре пък Аякс ще търси първи край в шампионата на богатите от 1996 година насам. Тимът приема на митичния " Йохан Кройф Арена " Тотнъм след победа с 1:0 в Англия в първата среща.

Именно в шампионата на Острова ще се разплетат няколко огромни възела през уикенда. След титанична борба сред Манчестър Сити и Ливърпул е несъмнено, че ще научим кой ще стане първенец на Англия. " Гражданите " са с една точка преднина в класирането и гостуват на Брайтън, до момента в който за мърсисайдци задачата е да победят задълително Уулвърхемптън. Челси пък си обезпечи място в зона Шампионска лига, а Манчестър Юнайтед е навън от битката. Арсенал към момента има шансове и би трябвало наложително да победи Бърнли като посетител и да се надява Евертън да отвее Тотнъм.

В италианската Серия А борбата за Топ 4 е също толкоз заплетена. За място под звездите се борят Аталанта, Милан, Торино, Лацио и Рома, който в този кръг е хазаин на хегемона Ювентус. Двата отбора ще се изправят един против различен в неделя от 21:30 часа бългаско време и ще можете да наблюдавате конфликта директно по MAX Sport 3. " Росонерите " пък имат тежка аудиенция на Фиорентина, който е освободен душевен, тъй като не играе за нищо.

В нашата обичана Първа лига ЦСКА приема Лудогорец и при победа ще се изравни с разградчани на върха в класирането. Освен основната среща за купата, стартират и плейофите за местата, даващи право на присъединяване в Лига Европа и оставане в елита. За шампионата първите двойки са Етър – Локомотив Пловдив и Славия – Ботев Враца, а за оцеляване Витоша – Дунав и Септември – Верея.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР