През седмицата местна електронна медия се опита да извади сензационна

...
През седмицата местна електронна медия се опита да извади сензационна
Коментари Харесай

МВР официално опроверга местен сайт, че актовете на КАТ-Враца са незаконни

През седмицата локална електронна медия се опита да извади сензационна вест като твърдеше, че всички наказателни постановления, издадени от началника на група „ Пътен контрол” към „ Пътна полиция” - Враца Янко Харалампиев са противозаконни и падат в съда. Твърденията на уеб страницата, който се пробва да отбрани глобен врачанин, са че до момента в който Харалампиев е бил краткотрайно изпълняващ длъжността шеф група към ОДМВР-Враца бранш „ Пътна полиция “ не е имал право да издава наказателни постановления. Причината съгласно медията била, че Харалампиев не е минал нужния курс за първична полицейска подготовка и няма право да заема този пост.
Днес изказванията им обаче бяха опровергани персонално от Харалампиев, който на постоянния месечен брифинг с медиите съобщи, че те са смешни и несериозни.
„ Аз съм издал наказателното разпореждане. Длъжностите на лица, които са упълномощени да сформират актове и фишове по Закона за придвижване по пътищата и Кодекса на застраховането, както и лицата, които имат право да издават наказателни постановления са избрани с министерска заповед “, отсече Харалампиев.
Така на процедура началникът на група „ Пътен контрол” разруши на пух и прахуляк мераците на санкционираните тарикати, че ще се отърват безнаказано.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР