През пролетта на тази година, Renault ще лансира на пазара

...
През пролетта на тази година, Renault ще лансира на пазара
Коментари Харесай

Новото електрическо Renault Master E-Tech със свободен пробег от до 460 километра

През пролетта на тази година, Renault ще стартира на пазара напълно новия си и 100% електрически Master E-Tech.

Електрическият ван ще се предлага с избор сред две съществени модификации, според от интегрираната батерия. По-малката от тях е с потенциал от 40 kWh и съгласно анонса на марката е задоволителна за изминаването на към 200 километра, а модификацията с по-голямата- 87 kWh, дава обещание опция за изминаването на до 460 километра (WLTP стандарт на замерване) без нужда от дозареждане.

Master E-Tech идва с опция за бързо зареждане, като то може да се реализира с потенциал от до 130 kW. В оптималния сюжет може да бъде генериран заряд за спомагателни 252 километра за към 30 минути. На AC станция (22 kW), батерията може да бъде презаредена от 10% до 100% за под 4 часа.

В взаимозависимост от избора във връзка с батерията, бъдещите притежатели на новото Renault Master E-Tech ще могат да разчитат на надлежно електромотор с мощ от 130 или 143 конски сили, като и двата дават обещание идентичен въртящ миг от 300 Нм.

По отношение на товароносимостта, новият Master E-Tech дава обещание такава от 1625 кг и опция за изтегляне на ремаркета от до 2.5 тона.

Новото Renault Master E-Tech идва също по този начин с функционалност V2L (Vehicle To Load) за зареждане на вторични електрически принадлежности и даже интегрирани бордови хладилни камери, както и V2G (Vehicle To Grid) за подаване на акумулирана сила от батерията към електропреносната мрежа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР