През пролетта на 2022 г. моделът беше представен за вътрешния

...
През пролетта на 2022 г. моделът беше представен за вътрешния
Коментари Харесай

Китайски байк с „гореща кръв“ - CFMOTO 450SR - видео

През пролетта на 2022 година моделът беше показан за вътрешния пазар в Поднебесната империя и в този момент от CFMOTO твърдят, че ще пристигна и в Европа. Моторът с „ гореща кръв “ интегрира задоволително характерности на оборудването, нужни за утвърждение за стартиране на пътя в Стария континент, като в това време резервира истинските си качества.

Нов, стилен и лек мотор отговяра за задвижването. Той е 450-кубиков, с течно изстудяване, DOHC, има два балансиращи вала за угнетяване на вибрациите му. Мощността на мотора се предава към задното колело чрез DID верига. Люлеещото се рамо се поддържа от моноамортисьор, обърната надолу вилка работи върху предното колело, а радиално инсталиран четирибутален уред Brembo работи върху предния спирачен диск. ABS-ът идва от доставчика Bosch.

За да предложи и на високите и на ниските водачи съвършена позиция за сядане, височината на седалката на машината може да се избира в две позиции. Крилата на обтекателя, които оказват по-голям напън върху предното колело при по-високи скорости, са доказателство за обширните аеродинамични оптимизации в аеродинамичния тунел.



Детайли като мигачи, интегрирани в огледалата, и самоуверено обрисуваните светлинни графики на фаровете акцентират вниманието към детайлите, което CFMOTO е упражнил в машината. Това включва и 12,7-сантиметровия TFT екран, на който също се демонстрират указания за превключване и навигация.

Филигранните 17-инчови лети алуминиеви джанти са с шест спици с контрастиращи на цвят пръстени на джантата с надпис CFMOTO SR и с размери 110/70 17 и 150/60 17. Машината ще бъде пусната в черна, алена и сребриста визия, а като опция ще има вид в бяло и синьо. Очаква се 450SR да бъде разполагаем в Европа напролет на 2023 година Тъй като хомологацията към момента не е приключена, техническите данни за европейските пазари към момента не са избрани.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР