През предстоящата нощ компанията Apple ще проведе презентация, наречена Scary

...
През предстоящата нощ компанията Apple ще проведе презентация, наречена Scary
Коментари Харесай

Тази нощ ще има презентация на Apple, където ще бъдат представени новите iMac и MacBook Pro

През идната нощ компанията Apple ще организира презентация, наречена Scary fast ( “ужасно бързо “). На събитието, което стартира в 02:00 часа на 31 октомври, се чака да бъдат показани новите настолни и мобилни Mac компютри. Презентацията ще бъде излъчена на уеб страницата на Apple, канала на компанията в YouTube и Apple TV.

На презентацията Scary fast се чака анонса на няколко актуализирани Mac компютри. Най-вероятно ще ни бъдат показани новите моноблок iMac, защото за последно те бяха актуализирани през 2021 година и към момента са оборудвани с чиповете Apple M1. Новите iMac евентуално ще разполагат с процесорите Apple M3, които ще дадат видим подтик в продуктивността на CPU и GPU, както и поддръжка на повече RAM и по-големи SSD-дискове. Според някои специалисти, Apple ще се ограничи до потреблението на M2 чиповете.

На презентацията се чакат и обновените ноутбуци MacBook Pro. Въпреки че Apple показа 14- и 16-инчови MacBook Pro с чиповете от серията M2 през януари тази година, нищо не пречи на компанията да обнови системите за по-малко от година. Очаква се 14- и 16-инчовите MacBook Pro със последващо потомство чипове M3 Pro и M3 Max да бъдат показани тази нощ.

Базовият MacBook Pro ще има чип M3 Pro, конфигуриран с 12-ядрен CPU и 18-ядрен GPU, до момента в който M3 Max ще се предлага като по-мощния вид с 14-ядрен CPU и 20-ядрен GPU. От своя страна, главната версия на M3 Max ще предлага 16-ядрен процесор и 32-ядрен графичен процесор, до момента в който по-мощната версия ще обезпечи 40-ядрен графичен чип. Процесорите от ново потомство ще дават видимо нарастване на продуктивността, изключително в игрите.

В интернет се носят и клюки, че новите 14- и 16-инчови MacBook Pro ще получат енергоефективни miniLED основани екрани. В композиция с новите процесори, в които Apple би трябвало да усъвършенства енергийната успеваемост, това може доста да усили автономността на новия MacBook Pro

И най-после, чака се Apple да се откаже от Lightning-порта на някои аксесоари за Mac и да показа тази нощ Magic Mouse, Magic Trackpad и Magic Keyboard с портове USB Type-C.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР