През последните седмици все по-упорито циркулира слуха, че фолкзвездата Преслава

...
През последните седмици все по-упорито циркулира слуха, че фолкзвездата Преслава
Коментари Харесай

Преслава крие дълго чакана новина, но я сгащиха неподготвена и вече не може да скрие, че...

През последните седмици все по-упорито циркулира слуха, че фолкзвездата Преслава е бременна. На няколко участия тя бе снимана с тоалети, които подчертаваха понаедряло коремче, а самата тя опроверга информацията. С оправданието, че си похапва повечко, само че коя жена, която просто си " похапва " ще се перчи толкоз гордо с наедряло коремче. Особено когато става въпрос за такава, която до скоро изпитваше комплекс да качи 1 кг, а какво остава за повече! Таблоидът " Папараци " твърди, че Преслава е в третия месец и мълчи от поверие, както вършат всички известни персони у нас.

Последният сходен случай бе с Мария Илиева, която разкри, че е бременна със фотография в Instagram и изненада огромна част от своите фенове. За разлика от Мария обаче, певицата не крие мъжа до себе си.

Изпълнителката от няколко месеца живее с Павел Лазаров, като двамата се появиха за първи път дружно на откриването на бутик в столицата. А след това започнаха да пускат и общи фотоси в обществените мрежи.

Дали 33-годишната певица е бременна? Засега тя отхвърля, само че пък и истината ще стане ясна напълно скоро и нищо чудно Преслава да сменя пелени през 2018 година Тя взе присъединяване на последния концерт на " Пайнер " в Пловдив, само че бе много сбита в представянето си, което може би е още един знак, че ще се пази и ще понижи участията си.

Навръх Нова година тя към този момент е приела две участия и ще радва феновете си в пловдивски хотел и софийска чалготека.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР