През последните седмици Луиза Григорова е променила сериозно светогледа си.

...
През последните седмици Луиза Григорова е променила сериозно светогледа си.
Коментари Харесай

Луиза Григорова преодоля проблемите си със здравето

През последните седмици Луиза Григорова е трансформирала съществено светогледа си. Актрисата е взела значимото решение да не се напряга за незначителни неща от всекидневието, а да се пусне по течението на живота. Дори не се ядосвала, че около празниците качила няколко кг, тъй като положението на здравето й се подобрило – сенките под очите й изчезнали и високият пулс, който я измъчвал се нормализирал.

 

Категорична е, че знае какво е било, знае къде е сбъркала и какво желае и добавя, че желае най-много да няма напън от нея към нея и непрекъснати упования. Дава си сметка, че детето й има потребност да е обичано повече от това да е „ майка по учебник “.

С всичко това Луиза споделя: „ Обичайте се! Когато вие сте добре, всичко, което вършите ще бъде пълноценно, хората към вас ще са щастливи! “.

 

За положителен старт на новата година актрисата е трансформирала и визията си – отрязала е дългата си коса и към този момент е с къса прическа, само че най-важното за нея остава усъвършенстваното й здраве, защото преди Коледа имала съществени проблеми, които я отвели до болничното заведение. За никого не е загадка, че актрисата е измъчвана от продължителен синузит и тогава се наложило да й вършат дренажи в клинична конюнктура,. Приемала и два антибиотика, освен това едновременно.

 

Заради множеството й задължения, не се взема решение на второ дете от брачна половинка й Мартин Макариев. Заради пътуванията и работата, тя все счита, че моментът е несъответствуващ. Звездата се върна на снимачната площадка на кино лентата „ Игра на доверие “ броени седмици след раждането на сина й Бран и от този момент не се е серпантина. Иначе мощно се надява някой ден да се снабди с по този начин мечтаната щерка.

Инфо: Уикенд

Тагове: Луиза Григорова Мартин Макариев Бран актриса здравословни проблеми
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР