През последните около 20 години прекарвах почти всяка вечер на

...
През последните около 20 години прекарвах почти всяка вечер на
Коментари Харесай

Аз, Тейлър Суифт и Super Bowl планираме да спасим Америка

През последните към 20 години прекарвах съвсем всяка вечер на Super Bowl на празненство, проведено от остарели другари. Предлага страхотна компания, готина бира и оня тип прелестна нездравословна храна, която по някаква причина е наложителна при огромни спортни събития. Но тази година ще съм на ръба. Защото участвах в скришен скрит план да употребявам Тейлър Суифт и Супербоул, с цел да предотвратя второто президентство на Тръмп.

Както може би знаете, проектът се концентрира върху процъфтяващата романтика сред Тейлър и Канзас Звездата на City Chiefs, Травис Келс.

Ясно е, че тайната е всичко в скрит план като този, тъй че можете да си визиите какъв брой се тревожехме, когато детайлности за проекта започнаха да изтичат по десните канали. За благополучие успяхме да отхвърлим техните предизвестия като заблудени теории на конспирацията на фанатици, циници, търсещи внимание и Вивек Рамасвами, живата диаграма на Вен и на тримата. Но би трябвало да ви кажа, че този път са прави. Те са се доближили прекомерно м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР