През последните няколко месеца с колегите коментираме родното кино и

...
През последните няколко месеца с колегите коментираме родното кино и
Коментари Харесай

5 безценни роли на Васил Михайлов

През последните няколко месеца с сътрудниците разясняваме родното кино и стигаме до заключението, че постоянно има най-малко една сцена със секс, както и опция да забележим най-малко едни цици или някое друго дупе на актриса. Едва ли има някой, който би посмял да се оплаче от концепцията, само че това е друга тематика на диалог.

Искаме да насочим вниманието към един артист, който е на практика роден да играе неприятната роля. Той е толкоз добър в своята игра, че го намразвате за една роля, че повече не желаете да го видите, запечатва се в съзнанието Ви, думите му се повтарят още веднъж и още веднъж, а като допълнение, всичко се помни тъкмо с неговия пресипнал глас. Има артисти, които са родени за антигонисти, а индивидът, за който приказваме, е същински талант! Помислете за един артист, който е изиграл безупречно всяка една злокобна роля, която сценаристите са му дали. Имате ли визия кой е той?

Днес желаеме да ви срещнем с Васил Михайлов и неговите 5 най-хубави функции. Преди да стартираме е добре да кажем, че той няма неприятна роля и изборът може да е сложен, затова в случай че обичаният Ви филм не е тук, просто не е могъл да отмести 5 титана преди него.



Краят на песента

Преди Холивуд да пристигна и да стартира да гори бензин, родното кино е имало опция да работи единствено с материалите, които е имало. В този случай сме разполагали с богат фолклор, задоволително добра школа и предпочитание за доказване. Историята на Ибрям Али може да развълнува фена и през днешния ден, а финалната сцена е детайл, който може да ви накара да настръхвате. Любопитен факт, е че Васил Михайлов няма никакво музикално обучение, нито подготовка, той просто става и изпява последната ария. Имайки поради размерите и визията му, в него може да видите един по-модерен Леонид - чертите му са същите. Може да се изненадате какво може да направи един артист единствено с готовност и без липса на всевъзможни специфични резултати. Невероятно, само че факт - киното е оцелявало и единствено с актьори, освен това какви!



След края на света

"Знаеш ли какво държи гемиите в пристанището? Котвата! Иначе бурята ще ги отнесе! А знаеш ли коя е нашата котва? Мъртвите, побратим! Животът е като броеница, човек след човек; ето пра дядо ми, дядо ми, татко ми, аз, сина ми, внука ми. Велика загадка е тая седжимка, даскале! Тя връзва тия, които са в земята, с ония, които вървят по нея. Скъса ли се - край! Всички се разпиляват по света! Ферщейн? " - Авраам Коен. Кога последно чухте думи от воин, които да бъдат толкоз същински и в същото време толкоз тежки? Проверихме в последните "Бързи и гневни ", липсва и там. Понякога и няколко фрази са задоволителни, с цел да се трансформира една роля в шедьовър, един филм в шлагер и един артист в легенда! Ако се зачудиш какъв брой скъпа може да бъде една земя, просто гледай този филм. Всичко там е показано!

Още по тематиката четете ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР