През последните няколко месеца имаше няколко изтичания на информация и

...
През последните няколко месеца имаше няколко изтичания на информация и
Коментари Харесай

Смартфонът Google Pixel 3 XL вече се продава на черния пазар при цена $2000

През последните няколко месеца имаше няколко приключвания на информация и действителни фотографии на смарт телефона Гугъл Pixel 3 XL, формалната презентация на който е оповестена за месец октомври. Почти всичката информация идва от украински блогър, който очевидно разполага с образец на Pixel 3 XL.

Блогърът сподели освен фотоси на телефона, само че и неговата опаковка, инструкцията и спомагателните аксесоари. Според описанията в профила на този блогър в Telegram, той по някакъв метод е обвързван с компанията Wylsacom Media, която също разгласява качествени фотоси на Pixel 3 XL.

Този път е оповестено видео с воден знак на различен канал на Telegram – Bin Shop. Сега излезе информация, че Bin Shop принадлежи на продавач, който предлага Гугъл Pixel 2 XL, както и Pixel 3 XL, който въобще не е представян. Твърди се, че телефоните се намират в британски склад и се оферират при цена $2000. Кореспонденцията в Telegram канала е на съветски език, само че се допуска, че е обвързван с украинска компания.



Засега няма информация, по какъв метод блогърът е получил смарт телефона или смарт телефоните Гугъл Pixel 3 XL. Уеб ресурсът 9to5google допуска, че става дума за препродажбата на открадната партида нови смарт телефони. Това не е единственото приключване. Освен в канала Bin Shop и блогъра Лучков, Pixel 3 XL се появи във Wylsacom, както и в съветския уеб страница Rozetked. Навярно значително хора към този момент са съумели да си купят този смарт телефон и разгласяват информация за него.

Да си напомним, че Гугъл и Foxconn започнаха взаимно следствие и се чака да има наказани.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР