През последните месеци се говореше много усърдно, че Матю Маконъхи

...
През последните месеци се говореше много усърдно, че Матю Маконъхи
Коментари Харесай

Ще се кандидатира ли Матю Маконъхи за губернатор на Тексас

През последните месеци се говореше доста старателно, че Матю Маконъхи може да последва образеца на Арнолд Шварценегер отпреди години и да се кандидатира за губернатор, само че не на Калифорния, а на родния му щат Тексас.
 Матю Маконъхи, политиката и какви са възможностите му да стане губернатор на Тексас
Може ли Матю Маконъхи да стане губернатор на Тексас

Защото политиката го изкушава от дълго време

Самият артист даваше доста самун за размисъл със своите изявления, като намерено е заявявал, че не изключва опцията да се кандидатира. А и скорошно изследване сподели, че в действителност възможностите му да победи сегашния губернатор са напълно действителни.

В последна сметка обаче Матю Маконъхи е решил да не се кандидатира за поста на идните избори през 2022 година Във видео, публикувано в профилите на артиста в обществените мрежи, той изяснява, че през последните две години се е опита да разбере по какъв начин да бъде по-добър и потребен както за себе си и фамилията си, по този начин и за обществото.

????????
— Matthew McConaughey (@McConaughey)
Разбрал е, че обществото има проблеми, които имат потребност да бъдат решени. Че задачата на водачите е да служат на обществото. Маконъхи споделя, че като момче, родено в дребен град в Тексас, в никакъв случай не си е мислел, че в миналото ще обмисля да бъде политически водач.

И за момента не счита да поема по този път. Актьорът и притежател на Оскар обаче няма да стои със скръстени ръце, а ще поддържа бизнесмени, бизнеси и фондации, които оказват помощ на хората да съумеят.
 Матю Маконъхи, имунизациите против Covid-19 и какво счита за имунизирането на деца
Антиваксър ли е Матю Маконъхи

Отковорът идва от него

Според Матю Маконъхи това е американската фантазия, а положителните политици би трябвало да оказват помощ на обществото да доближи до нея. Но е наясно, че първо самите хора би трябвало да изискат смяна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР