През последните години технологичният производител Huawei акцентира върху дизайна и

...
През последните години технологичният производител Huawei акцентира върху дизайна и
Коментари Харесай

P9 lite mini - елегантното допълнение към личния стил на всяка дама

През последните години софтуерният производител Huawei подчертава върху дизайна и визията на своите мобилни устройства. Потребителското преживяване има все по-определящо значение за компания, която комуникира непосредствено със своите консуматори и се пробва да вникне в техния метод на живот и желания. Затова устройствата от lite сериите на Huawei са едно прелестно облекчение във вълнуващия свят на интернет потребителите. Именно тъй като компанията има вяра в неповторимата същина на всеки един консуматор, изразяващ себе си посредством метода на другарство в обществената среда, Huawei стартира през октомври своята нова акция „ Избери своя liteSTYLE ", в която на фокус са моделите от известните lite серии - Honor 8 lite, P10 lite и P9 lite mini.

Докато първите два модела са добре познати у нас, P9 lite mini е последното попълнение в портфолиото на марката. Новото смарт телефон „ украшение " добавя прелестно стила на всяка дама, която знае какво желае от един телефон. Тя е харизматична, тя гледа света с необятно отворени очи, обича да се любува на дребните наслади в живота и да споделя историите и прекарванията си с другари. P9 lite mini може да завоюва всяка една дама със своите:

1. Усъвършенстван дизайн

Смартфонът е толкоз грациозен, че дамите просто не могат да му устоят. Той е ултра тъничък - едвам 8.05 мм, само че в това време е здрав и постоянен, тъй като е с железен корпус, на който умерено може да се разчита. Цветовете са съвременни (сребърен, черен и златнорозов) и изискани, и вършат усещане. Те „ приказват " сами за себе си и показват притежателя му по-перфектен метод, в сходство с неговия персонален жанр.

2. Бърз многофункционален читател на пръстови отпечатъци

Сензорът за пръстови отпечатъци на P9 lite mini е ситуиран на задния панел, което го прави извънредно комфортен за приложимост. Освен това е и супер бърз - телефонът се отключва за по-малко от половин секунда! По този метод се подсигурява по-висока сигурност на устройството, за разлика от отключването с ключова дума или знак. Към тези улеснения могат да се прибавят лесният и бърз метод за реализиране на фотоси, позвънявания, потребление на разнообразни приложения. Получава се една магическа композиция от потребни и практични функционалности на датчика.

3. Фантастични фотоси и екран

Освен външната хубост и грациозност на P9 lite mini, прелестната 13 MP съществена и 5 MP селфи камера разполага с „ beauty " режим! Направените фотоси наподобяват отлично на 5-инчовия HD екран. Екранът е задоволително огромен, с цел да се вижда всичко безпроблемно, в същото време и задоволително дребен, с цел да се побира елементарно в джоба или в новата коктейлна чанта. Блендата f/2.0 не лишава от опцията хората да снимат даже и при слаба осветеност.

4. Батерия

Huawei P9 lite mini има умна технология за икономисване на сила - дейно предотвратява приложенията, които остават фоново дейни, да „ разсънват " постоянно системата. Тази оптимизация усъвършенства успеваемостта на батерията със 7% или с към 2-3 часа приложимост. Смартфонът „ цени " времето на потребителите и по тази причина е подготвен да „ служи " още по-дълго време. Издръжливата 3020 mAh батерия обезпечава още: 27 часа диалози или 12 часа сърфиране в мрежата, 15 часа гледане на видео или 53 часа слушане на музика.

Смартфонът идва с операционна система Android 7.0 Nougat и потребителски интерфейс EMUI 5.1. Дамите няма по какъв начин да се объркат - използването му е лесна и приятна, както и опциите за персонална персонализация. Да не пропуснем да споменем и специфичния режим за щадене на очите - устройството се грижи за техния комфорт. „ Бижуто " P9 lite mini е едно прелестно допълнение към стила на дамите.

За Huawei Consumer Business Group

С 16 центъра за изследване и развиване в страни като Германия, Швеция, Съединени американски щати, Русия, Индия и Китай, услугите и продуктите на Huawei се разгръщат допълнително от 170 страни, обслужвайки повече от една трета от международното население. Huawei се подрежда на трето място по поръчки на мобилни телефони за 2014 година Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG предлага мобилни телефони, високоскоростни мобилни устройства, домашни устройства и облачни услуги. Глобалната мрежа на Huawei се гради на 20 години опит в телеком промишлеността и е отдадена на това да дава последните софтуерни развития на потребителите по света.

За повече информация, апелирам, посетете уеб страницата: http://consumer.huawei.com/bg/index.htm

За постоянни вести - следете ни в обществените мрежи:

Фейсбук: www.facebook.com/HuaweiBulgariaMobile

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilebg/

Twitter: https://twitter.com/HuaweiMobileBG

YouTube: www.youtube.com/HuaweiBulgaria

#mce_temp_url#

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР