През последните години наблегнахме основно на реконструкциите на детските площадки

...
През последните години наблегнахме основно на реконструкциите на детските площадки
Коментари Харесай

Кметът на "Лозенец" Любомир Дреков: Междублоковите пространства и местата за отдих продължават да са приоритет в Програмата ми за следващите 4 г.

През последните години наблегнахме главно на реконструкциите на детските площадки в междублоковите пространства. От 34 съществуващи детски площадки сме реновирали 24 и имаме подготвени планове за още 7. Това съобщи кметът на столичния квартал "Лозенец " Любомир Дреков, който е кандидат за втори мандат на идните общински избори.

"Междублоковите пространства последователно получават един друг образ, не без дейното присъединяване на живущите. Пример за това са осъществените планове по Програма „ Зелена София “, студентските практики на Университета по архитектура, строителство и геодезия и др ", уточни господин Дреков.

И добави: "В момента ремонтираме настилките в междублоковите пространства на високите блокове на бул. Н. Й. Вапцаров. Изцяло сме реновирали и две градинки, едната от които е с повърхност над 14 дка, от които 2.8 дка са настилки, които са заменени, построени са поливна система, нови алеи, осветяване, детска площадка, засадени са широколистни и иглолистни дървета, сложени са пейки и кошчета за боклуци, видеонаблюдение ".


"Имаме още доста работа в тази посока, само че сме сложили основите и междублоковите пространства и местата за отдих не престават да са приоритет в Програмата ми за идващите 4 година ", добави господин Дреков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР