През последните години животът ни се дигитализира все повече и

...
През последните години животът ни се дигитализира все повече и
Коментари Харесай

Всички ваши файлове са винаги с вас с Disk.bg!

През последните години животът ни се цифровизира от ден на ден и в професионален, и в персонален проект, а това води до нуждата да организираме всички свои файлове на едно място, с цел да ни бъдат те разполагаем без значение от нашата локация. Така всякога, когато ви потрябва документ, фотография, видео или презентация можете да достъпите информацията елементарно и бързо в действително време. Именно това улеснение оферират така наречен „ облачните пространства “.

Disk.bg е напълно българска компания, която съумя да откри своето място измежду към този момент утвърдилите се международни водачи като Гугъл (с Drive), Apple (с icloud), Dropbox и други Предимството на Disk.bg е, че като българска компания данните се съхраняват в личен дата център, който е ситуиран в рамките на страната ни, което от своя страна обезпечава по-висока скорост на достъп до инфраструктурата спрямо тази на американските съперници. Освен това данните, които се качат в Disk.bg попадат под българско и европейско законодателство.

Disk.bg предлага безвъзмездни 10 GB за предпазване и шерване на всевъзможен тип данни, като няма ограничаване за размера на качваните файлове. По този метод можете да си спестите потребността да инвестирате във външни дискови пространства като флашки и дискове, които с изключение на всичко останало биха могли да се изгубят. Ако пък имате потребност от по-голямо пространство, можете да го увеличите на 100 GB, 500 GB или 1 TB, като го поръчате от онлайн портала на Disk.bg.

Едно от най-ценните преимущества на облачните услуги е синхронизацията сред разнообразни устройства. Disk.bg предлага приложение за iOS и Android. Освен това можете да свалите и десктоп приложение, с което елементарно да трансферирате файлове от персоналния си компютър. Друго улеснение е плъгинът на Disk.bg за продуктите на Microsoft Office можете непосредствено да запзвате файловете, които създавате в своето облачно пространство. Ето по какъв начин в действителност работи услугата в няколко лесни стъпки:



Чрез Disk.bg можете да оптимизирате и работата си, защото той прави обмена на информация по-лесен и по-бърз. Чудесно улеснение в този смисъл е шерването на файлове посредством линк. То може да стане посредством дефинирането на ключова дума и даже има опция за ограничение на времето за ревизиране на съответния линк. Друго преимущество е опцията за шерване на всички файлове от избрана папка, както и опцията за възобновяване на остарели версии на файлове и документи. Освен това в директория „ изтрити файлове “ информацията се пази в продължение на 30 дни, в границите на които има опция тя да бъде възобновена.

А ето и по какъв начин облачните услуги могат да улеснят работата ви:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР