През последните дни Валерия Георгиева стана известна с това, че

...
През последните дни Валерия Георгиева стана известна с това, че
Коментари Харесай

ГОЛАТА Валерия от Ергенът 2: Нека всеки носи собствената си кожа

През последните дни Валерия Георгиева стана известна с това, че е първата участничка в новия сезон на " Ергенът ", която Евгени предложения на самостоятелна среща на яхта. 

Тя обаче, е доста повече от участничка в паметното предаване. Красавицата е безжалостен бранител на животните и сподели това в новия си пост в Инстаграм. В него Валерия се включи в самодейността " Европа без кожи ", която се афишира срещу убийството на животни за кожи. 

За да насочи своето обръщение, хубавицата се снима гола в снежна гора в компанията на четириног другар. 

" Така и не разбрах какво наслаждение може да изпита човек, носейки непозната кожа, поради която почтени животни заплащат с живота си. Някак си отхвърлям да приема, че пребивавам измежду толкоз жестоки хора, които се възползват от тези, които нямат право на глас и не могат да изкрещят “Моля те, не взимай кожата ми! Без нея загивам постепенно, а до момента в който се опитваш да ми я вземеш, изпитвам зверска болежка ”.
Всъщност те крещят, само че без думи, знаете ли? Крещят, до момента в който ги дерат, с цел да им вземат единственото, което имат - кожата и живота им!

Заедно с прелестния Черок направихме тази фотосесия в поддръжка на Европейската самодейност за възбрана на скъпи кожи и с цел да ви помолим, в случай че носите такива палта, да се откажете!
Откажете се поради Черок, който можеше да лежи до мен одран, поради всички норки, чинчили и лисици, които стават жертва на тази жестока промишленост! Черок е хубав, само че палто от Черок няма да е красиво. Ничия болежка и страдалчество не могат да ви създадат красиви, в случай че сте грозни от вътрешната страна!

Нека всеки носи личната си кожа! ", написа хубавицата под поста. 

Вижте в галерията ни провокативните фотоси на Валерия: 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР