През последните 9 месеца основно вие носите отговорност за управлението

...
През последните 9 месеца основно вие носите отговорност за управлението
Коментари Харесай

Радев на консултациите с ПП-ДБ: През последните 9 месеца основно вие носите отговорност за управлението

" През последните 9 месеца главно вие носите отговорност за ръководството на страната. Осигурихте си и твърдата поддръжка на Движение за права и свободи за измененията в Конституцията. Успяхте да сформирате ръководство с вашия мандат, само че комплицираните връзки остават. " С тези думи президентът Румен Радев стартира консултациите с представителите на ПП-ДБ на " Дондуков " 2, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Президентът попита премиера в оставка Николай Денков и съпредседателите на обединяването - Кирил Петков, Атанас Атанасов, Христо Иванов, дали са склонни да продължавате по същия път или да преразгледат връзките и с сътрудниците, и към властта.

" Смятате ли, че ще има механично обединение на оферти от вас меморандум и съглашението на ГЕРБ-СДС, тъй че да имаме резистентност? " - попита още Радев.

" Готови ли сте да подкрепите първия мандат или при възможен неуспех на договарянията ще опитате да повторите сюжета от преди 9 месеца и при какви условия бихте създали едното или другото? " - продължи Радев с въпросите към представителите на обединяването.

След декларираното мнението от страна на ГЕРБ-СДС, че е належащо повече време за договарянията, Радев попита и ПП-ДБ дали споделят това мнение. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР