През последните 2 г., наблюденията на НЛО са се увеличили

...
През последните 2 г., наблюденията на НЛО са се увеличили
Коментари Харесай

През последните 2 г., наблюденията на НЛО са се увеличили с 238 %. Какво се случва?

През последните 2 година, наблюденията на НЛО са се нараснали с 238 %. Какво се случва …?През последните 2 години броят на известията за странни летящи обекти, следени в небето над американския град Ню Йорк, са се нараснали фрапантно (HiddenTruth.site).Очевидци оповестяват за голям брой НЛО над Статуята на свободата.През 2018 година, жителите на Ню Йорк (New York), Съединени американски щати, оповестяват, че са виждали мистериозни летящи обекти 10 пъти, което е общоприета цифра. През 2019 година обаче, 35 души към този момент са виждали НЛО, а през 2020 година, към този момент са пристигнали 46 известия на очевидци.Най-често, през 2020 година НЛО са виждани в региона на Бруклин (12 пъти), Манхатън (11 пъти), Куинс (10 пъти), Стейтън Айлънд (8 пъти) и Бронкс (5 пъти).Уфолозите се чудят дали странната интензивност на извънземните в действителност се усилва в Ню Йорк или жителите просто бъркат високотехнологичните дронове с извънземни кораби?
В същото време, би трябвало да се знае, че прелитането даже на елементарен безпилотен аероплан над Манхатън след офанзивите на 11 септември е неразрешено без позволение от управляващите.Две от най-интересните наблюдения на НЛО над Ню Йорк се случват през 2019 година в Бронкс и Стейтън Айлънд. Първото се случва на 8 юни, когато в небето се появяват към 30 блестящо светещи светлини, подредени в права линия.Очевидецът, съобщил за случая, твърди, че не е бил пийнал или дрогиран, и даже не е почитател на НЛО и тайните теории.

 През последните 2 година, наблюденията на НЛО са се нараснали с 238 %.
През последните 2 година, наблюденията на НЛО са се нараснали с 238 %. Четете още: Три великански `луни` са снимани над Антверпен, Белгия (видео)Наред с другите случаи, могат да се отбележат блестящо оранжеви топки, които свидетел вижда, до момента в който лежи във ваната си на 2-рия етаж на къщата и гледа през прозореца. Това се случва късно вечерта на 15 септември в Бруклин, в региона на залива.На 21 февруари 2020 година, гражданин на Манхатън вижда светлини на шест НЛО, които „ танцуват “ към Статуята на свободата.В изявление за „ Ню Йорк Пост “ (New York Post) Питър Дейвънпорт, който е шеф на Националния център за докладване на НЛО, декларира, че въпреки, че в отчетите нормално липсват доста детайлности и очевидците в множеството случаи не дават имената си, той не се съмнява, че те „ споделят истината за срещите си с НЛО “. Четете ТУК.Докладвайки, че персонално е виждал странни летящи обекти в небето пет пъти, той споделя:„ Вярвам, че постоянно ни посещават избрани същества, които летят на това, което назоваваме НЛО. “Когато репортерът от Ню Йорк Пост го пита „ за какво счита, че извънземните желаят да посетят нашата планета “, той дава отговор: “Ако желаете отговор на този въпрос, ще би трябвало да говорите с извънземните за това. Не знам какво вършат тези същества и каква е задачата им да бъдат тук. ”
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР