През последните 10 дни Страната на изгряващото слънце събра невероятните

...
През последните 10 дни Страната на изгряващото слънце събра невероятните
Коментари Харесай

Най-секси волейболистките

През последните 10 дни Страната на изгряващото слънце събра невероятните тела на най-хубавите волейболистки на планетата. По време на международното състезание в Япония хубавиците показват своя атлетизъм. Специално за почитателите на атрактивния спорт " България Днес " направи селекция на най-яките мацки, които забиват безмилостно топки.

Ех, тази Таиса
 През последните 10 години звездата на Бразилия Таиса де Менезеш не излиза от класациите за най-секси волейболистки. 196-сантиметровата здравенячка е като канара на мрежата. Тя е двукратна олимпийска шампионка, само че е известна със своите необикновено провокативни фотоси в инстаграм.

Хубавицата се омъжи преди две години за журналиста Гийерме Пайеси, само че това не я спря да се пуска полугола в обществените мрежи.

Американски прелести
 Джордън Ларсън измести легендата Логан Том в сърцата на американските волейболни почитатели. 31-годишната ветеранка продължава да написа история в националния тим. Тя е една от най-резултатните на международното състезание.

188-сантиметровата американка е с медали от последните две олимпиади. Блондинката е омъжена от девет години, само че към момента няма деца.

Екзотика от Доминикана
 Гаила Лопес е най-новата сексбомба от доминиканския народен тим по волейбол. Тя замести на трона невероятната Уинифер Перес, която беше коронована като кралица на хубостта преди две години.

Лопес е единствено на 21. Диагоналът на карибската страна впечатлява със страхотна усмивка, а нейните умения към този момент привлякоха вниманието на водещи клубове в Европа.

Азиатски сексапил


Екзотичната хубост на Сабина Алтинбекова е завладяла хиляди почитатели из целия свят. Нейните азиатски черти и изключителната фигура са като магнит за мъжките погледи.

21-годишната хубавица беше оповестена за най-красивото момиче на Азиатския шампионат за девойки през 2014-а. Тя стана още по-популярна, тъй като японците откриха аналогия с една от най-любимите аниме героини.

Пиърсинг и още нещо


Изумителната Стефана Величкович омагьосва всички мъжки сърца със своя сексапил. В допълнение към него тя има и пиърсинг на езика.

Сексапилната сръбкиня е извънредно известна поради своите гаджета. Стефана беше дружно с един от най-известните спортисти в страната Мирослав Радулица. В момента топли леглото на своя сътрудник - национала с паметното име Сречко Лисинац.

Българската роза


Силвана Чаушева е българската роза в класацията с най-красивите девойки на международното състезание. 23-смолянчанка умерено може да смени специалността и да стане манекенка или фотомодел.

През предходната година тя беше част от отбора, който завоюва бронзовите медали на международното състезание (до 23 г.).

За страдание на всички нейни почитатели сърцето на Силвана е заето от различен родопчанин - Радослав Верков.

Къде без италианка


Подобна ранглиста няма по какъв начин да мине без италианка. Забележителната чародейка Кристина Кирикела едва ли ще стигне известността на именития секссимвол Франческа Пичинини, само че може да се похвали със сериозна фенска база.

Капитанката на националния тим обожава татуировките. 24-годишната блокировачка е наричана Принцесата поради нейната хубост. Тя е сгодена за волейболиста Федерико Ригамонти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР