През последната седмица YouTube и другите социални мрежи гръмнаха покрай

...
През последната седмица YouTube и другите социални мрежи гръмнаха покрай
Коментари Харесай

Най-голямото събитие в историята на YouTube

През последната седмица YouTube и другите обществени мрежи гръмнаха около конференцията преди боксовите мачове сред братята Логан и Джейк Пол, и братята KSI и Деджи.

Преди време английският влогър KSI победи в боксов дуел Джо Уелър (друг влогър), като в края на мача провокира нашумелите през 2017 година Логан и Джейк.

 Снимка 364171

Последните въобще не се подвоумиха да одобряват, защото сходно събитие би привлякло десетки милиони от реклами и спонсорства , както и голямо количество гледания в мрежата.

Самият Логан неколкократно декларира, че това ще бъде най-голямото събитие в историята на YouTube.

По време на срещата им за конференцията тази седмица, четиримата младежи влязоха в много смехотворен вербален дуел, като за малко даже се стигна и до физическо сдърпване, откакто Логан не устоя на нападките и посегна към банданата на KSI.

 YouTube със съществено наказване за Логан Пол
YouTube със съществено наказване за Логан Пол

Това може да му коства до 400 000 $ загуба на месец

Цялото събитие провокира много насмешки, поради детското държание и на четиримата. Излишно е да споделяме, че публиката бе формирана основно от деца на възраст сред девет и 16 години.

Боксовият мач сред YouTube звездите ще се организира на 25 август в Манчестър, а някои от почитателите им са склонни да платят над 600 $ за място в залата.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР