През последната година ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги съдейства на редица свои

...
През последната година ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги съдейства на редица свои
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги помага на своите клиенти да намалят разходите си за енергия чрез решения за енергийна ефективност


През последната година ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги спомага на редица свои клиенти да понижат разноските си за сила посредством ограничения за енергийна успеваемост, с което да обезпечат спомагателен запас за развиване на своя бизнес. Реализираните планове доведоха до над 1 200 000 KВтч. годишни икономии на сила измежду потребителите, избрали компанията.

За клиенти, които желаят да понижат потреблението си на сила (електрическа и топлинна), ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги предлага оценка на капацитета за съкращаване енергопотреблението на постройка, дружество, промишлени системи и системи за външно изкуствено осветление; установяване на енергоспестяващи ограничения (ЕСМ); правене на технико-икономическа оценка на ЕСМ с осъществяване на нужни измервания; създаване на най-благоприятен пакет от ЕСМ; правене на енергиен одит, осъществяване и реализация на предписаните ограничения.

Енергоспестяващите решения на енергийната компания включват самостоятелни планове за дейно осветяване на офисни и индустриални пространства, усъвършенстване работата на сградни отоплителни съоръжения и генериращи мощности, понижаване загубите на електрическа сила в индустриални електрически уреди и съоръжения, ограничения за топлинна изолираност, система за мониторинг и надзор на енергийните разноски и други Компанията има създадена настояща стратегия за обезпечаване на преференциални условия на своите клиенти за покупка на качествени енергийно ефикасни артикули и системи или обезпечаване на оглед, консултация, енергийно проучване и поръчка на професионално LED осветяване за потребностите на бизнеса. Заявки за съвещания и взаимна работа с сдружението в региона на енергийната успеваемост могат да бъдат подадени на имейл адрес: [email protected] .

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР