През периода 29-1-2024 г до 15-3-2024 г движението по магистралата

...
През периода 29-1-2024 г до 15-3-2024 г движението по магистралата
Коментари Харесай

Ограничават движението по магистралата Атина-Ламия заради ремонт

През интервала 29-1-2024 г до 15-3-2024 г придвижването по автомагистралата Атина-Ламия ще се реализира с краткотрайно контролиране в региона на община Метаморфоси, заради ремонтни действия. 

Според известие на гръцката полиция, трафика към Атина, в региона на община Метаморфоси от понеделник до събота от 21.00 до 6.00 часа на идващия ден, ще бъде стеснен с блокиране на дясна и междинна лента за придвижване, както и на спешната лента на автомагистралата.

Движението ще се реализира от лявото платно. Ограниченията на придвижването ще бъдат краткотрайни и ще се отстраняват всекидневно след привършване на строителните работи, като оптималната дължина на ремонта няма да надвишава 2 километра.

Гръцката полиция моли водачите на транспортни средства, които имат намерение да се движат по този маршрут или го употребяват всекидневно за работа или другаде, да бъдат изключително деликатни при прекосяване през работните площадки и да съблюдават съществуващата пътна сигнализация, която ще има в този сектор.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР