През първите няколко месеца след сватбата младата съпруга изразходва цялата

...
През първите няколко месеца след сватбата младата съпруга изразходва цялата
Коментари Харесай

Училище за съпруги: Няколко начина да направите мъжа си щастлив

През първите няколко месеца след сватбата младата брачна половинка изразходва цялата си сила, с цел да се грижи за обичания си, пробвайки се да го обкръжи с допустимо повече топлота и грижа. Тя непрекъснато му приготвя разнообразни приятни изненади, пробвайки се да направи живота му допустимо най-романтичен. Но след известно време, когато възприятията към този момент са поуталожени, а и брачният партньор към този момент е привикнал с непрекъснатите грижи от страна на обичаната, внезапно стартира да усеща, че не може без всичко това.

Вярно е, че се случва и противоположното – усърдните грижи от страна на брачната половинка от първите дни на сватбата стартират да тежат на мъжа и той просто се „ задушава “. Следователно, е доста значимо дамата да дефинира степента на грижа, която ще вложи, с цел да  угоди на брачна половинка й, без да го кара да пожелае да си почине от нея и нейната задушаваща обич.

Внимавайте с благите имена

Не забравяйте, че в случай че брачният партньор ви не си пада по сладките прякори, не би трябвало да го насилвате в това отношение, защото сходно отношение ще го ядосва и нервира всякога. А с годините това ще се случва все по-често. Най-добрият жанр на другарство с този подобен вид мъже е сдържаността, тъй като те избират да виждат потвърждението на вашата обич не с думи, а посредством каузи. В този смисъл е добре да му приготвяте по-често обичаните ястия и да избирате практични дарове, които ще са му от изгода.  Вашият мъж също по този начин ще оцени по достолепие една релаксираща вана, последвана от масаж, след тежкия работен ден.

Не го превръщайте в глезено дете

В случай, че брачният партньор ви е с държанието на дете, което изисква хвалба и се наскърбява поради всевъзможни дреболии, тогава бъдете да вложите колкото се може повече деликатност. Ще е нужно безусловно да го обгърнете с вашата обич и самообладание. Всъщност вие ще станете нещо като втора майка за него и в случай че се съгласите на такова нещо, ще би трябвало да играете по разпоредбите на играта.

Не го задушавайте със угриженост

И в двата случая главното предписание е да не позволявате на загрижеността си да задуши връзката ви. Иначе,  с течение на времето, вашият брачен партньор няма да успее даже да си направи едно кафе или да си откри чистото долни дрехи. В последна сметка не би трябвало да забравяте, че и двамата сте възрастни, които са в положение да се грижат за себе си. Освен това, от време на време брачният партньор ви би трябвало самичък да демонстрира самодейност и да ви кани в ресторант или кино, да ви глези с дарове и цветя.

Още два значими съвета по какъв начин да извършите брачна половинка си благополучен:

Ако желаете брачният партньор ви да е благополучен, накарайте го да усети, че мнението му е доста значимо за вас, че слушате деликатно всичките му думи. Мъжете обичат да усещат, че са нужни и значими за някого, по тази причина се пробвайте да се уверите, че той изпитва такива усеща допустимо най-често.

Също по този начин, един от методите да извършите мъжа благополучен е да извършите промени в интимния си живот. Опитайте се да измислите нещо, което до момента не сте опитвали с него. Не се опасявайте да експериментирате.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР