През новата 2018 година КНДР няма намерение да прави промени

...
През новата 2018 година КНДР няма намерение да прави промени
Коментари Харесай

КНДР: Няма да спрем ядрената и ракетната си програма

През новата 2018 година КНДР няма желание да прави промени в политиката си по създаването на нуклеарна и ракетна стратегия, оповестява севернокорейската организация КЦТА.

" КНДР е безспорна стратегическа мощ, която непосредствено декларира - не очаквайте промени в нейната политика ", се споделя в известието. В него също по този начин се акцентира, че севернокорейската страна е " виновна нуклеарна мощ ".

Съветът за сигурност на Организация на обединените нации предходната седмица единомислещо одобри резолюция за стягане на глобите против КНДР в отговор на извършения на 29 ноември нов тест на междуконтинентална балистична ракета. Въвеждат се нови ограничавания за доставки на недопечен нефт и артикули за преправка на нефт.Също по този начин се изисква от всички страни да върнат севернокорейските трудови мигранти в границите на 24 месеца. Резолюцията планува и други нови ограничавания, включващи доставка на съоръжение за индустрията, тежка техника и транспортни средства за КНДР, както и пазаруването на севернокорейски експортни артикули. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР