През нощта валежите и в източните райони ще спрат, а

...
През нощта валежите и в източните райони ще спрат, а
Коментари Харесай

В петък валежите спират

През нощта преваляванията и в източните региони ще спрат, а облачността краткотрайно ще намалее до ясно. Вятърът ще отслабне и ще се ориентира от югозапад. Минималните температури ще бъдат сред минус 2° и 3°, малко по-високи в източните региони.

Утре от запад още веднъж ще стартира нарастване на облачността, а към обяд и превалявания от дъжд, които в следобедните и вечерните часове на доста места в Западна България ще преминат в сняг. Ще духа югозападен вятър, който след обяд ще стартира да се ориентира от северозапад, да се усилва и с него ще стартира ново намаляване на температурите.

В Източна България през по-голямата част от деня вятърът ще бъде от юг-югозапад и без дъжд. Към 14 часа температурите ще бъдат най-вече сред 8° и 13°, само че със северозападния вятър ще стартират бързо да се намаляват. През нощта против събота ще духа мощен северозападен вятър. Ще завали и в Източна България, а от запад преваляванията ще стартират да стопират.

В планините ще духа сдържан и мощен югозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от северозапад и ще се усили. Облачността ще се усили и на доста места ще превали сняг. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 3°, на 2000 метра - минус 5°.

По Черноморието ще духа сдържан юг-югозападен вятър. Облачността ще намалее до най-вече слънчево, само че вечерта още веднъж ще се усили и ще завали дъжд. Максималните температури ще бъдат сред 9° и 13°. Температурата на морската вода е 8° - 10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Утре слънцето ще изгрее в 07:06 часа и ще залезе в 18:13 часа. Продължителност на деня 11:07 часа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук . <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР