През нощта срещу 20 ноември облачността над цялата страна ще

...
През нощта срещу 20 ноември облачността над цялата страна ще
Коментари Харесай

Вятърът стихва , става малко по-топло

През нощта против 20 ноември облачността над цялата страна ще намалее до най-вече ясно. Ще духа сдържан, в Източна България към момента краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат от минус 1° до 4°, в София - към 0°. Утре ще е най-вече слънчево. От запад-северозапад облачността краткотрайно ще се усили и на обособени места в планинските региони на Западна България ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан северозападен вятър. Почти безшумно ще е в Югозападна България. Максималните температури ще бъдат сред 11° и 16°, малко по-ниски в Североизточна България; в София - към 11°.

Над планините облачността ще е променлива и тук-там в западните масиви ще превали слаб сняг. Ще духа плевел северозападен вятър, който последователно ще отслабва. Максимална температура на височина 1200 метра към 6°, на 2000 метра - към минус 1°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево и към момента прохладно. Ще продължи да духа сдържан север-северозападен вятър, който до края на деня ще отслабне. Максималните температури ще бъдат сред 10° и 12°. Температурата на морската вода е 10°-15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР