През нощта ще бъде предимно ясно, в повечето райони със

...
През нощта ще бъде предимно ясно, в повечето райони със
Коментари Харесай

Какво ще бъде времето в неделя

През нощта ще бъде най-вече ясно, в множеството региони със слаб вятър със северна съставния елемент. Утре ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста, основно над югозападните и североизточните региони, и купесто-дъждовна облачност. На обособени места там ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Вятърът от север-северозапад ще се усили, ще е сдържан до мощен и с него ще нахлуе малко по-хладен въздух. Максималните температури ще са най-вече сред 30° и 35°, в София - към 30°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места кратковременно ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа сдържан до мощен вятър от север, след обяд от североизток. Максималните температури ще са 27°-30°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала, на обособени места по Южното Черноморие - 3 бала.

В планините ще доминира слънчево време. Около и след обяд, основно над масивите в Югозападна България, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа мощен северозападен вятър. Температурите едва ще се намалят и оптималната на 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра - към 16°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР