През ноември към 400-те бранда в Sofia Ring Mall се

...
През ноември към 400-те бранда в Sofia Ring Mall се
Коментари Харесай

9 нови обекта отварят врати през ноември в Sofia Ring Mall

През ноември към 400-те марката в Sofia Ring Mall се причислиха още 9 елитни български и международни марки, с цел да създадат прекарването на всеки клиент извънредно, потребно и прелестно. Следвайки концепцията за "one-stop-shop " - с едно идване посетителите да задоволят всичките си потребности за извършване на покупки, с обогатения избор от заведения и първокласни магазини, комерсиалният център в полите на Витоша се наложи като желаната дестинация за съвършено превозване на свободното време на цялото семейство.

А ето и новите, следващи 9 аргументи да дойдеш в Sofia Ring Mall:

Мода и хубост

Богатата селекция от фешън марки в Sofia Ring Mall към този момент е допълнена и с един от водачите в мъжката мода - TEODOR. За облекчение в избора на клиентите, компанията с над 20-годишна история и обичаи предлага освен огромен избор „ от глава до пети”, а и професионални препоръки на фешън консултанти, които ще подберат за всеки приключена и стилно издържана визия до най-малкия подробност.

ZEISS VISION CENTER - Повече от 200 милиона души по целия свят виждат живота през стъкла на Carl Zeiss. От 2005 година насам Carl Zeiss Vision развива концепцията за съвременни и първокласни оптики, насочени към самостоятелните потребности на всеки клиент. Към момента оптиките от тази верига са над 100, ситуирани във всички краища на света, а от ноември можете да ги намерите и в Sofia Ring Mall.

OXETTE е измежду наложените в България и по света водачи в региона на производството, дистрибуцията и продажбите на бижута, часовници и фешън аксесоари. Брандът е предопределен за самостоятелните, модерни дами и мъже, които обичат модата и я употребяват, с цел да изразят своите характерност и обществено състояние в обществото.

AQUAMARINE е добре позната и обичана на мнозина марка за обувки и чанти. Нейни сътрудници в 6 страни основават по 200-250 разнообразни модели обувки всеки сезон! Зад всяка сбирка на марката стои екип от експерти, които деликатно сортират цветовете, ходилата, кожите и аксесоарите, тъй че да отговорят на високите условия на своите клиенти.
В навечерието на коледния месец и ефектните дарове, в Sofia Ring Mall собствен щанд отвори и MY SILVER. Магазинът предлага продуктите на водещи производители на сребърна бижутерия в България.

Услуги и обучение

FIBANK – Първа капиталова банка (Fibank) е най-голямата банка с български капитал. Иновативна и потребителски насочена, тя предлага разнообразна гама от артикули и услуги както за самостоятелни, по този начин и за фирмени клиенти. От края на този месец всеки клиент на Sofia Ring Mall може да се възползва от многочислените услуги на банката и в новооткрития й офис в мола в полите на Витоша.

„ Учене посредством забавление” е лайтмотивът на разположената в Sofia Ring Mall KIDSPACE Toddlers Academy. ЧДГ Детска Академия е двуезична детска градина, която дава отговор на високите и строги интернационалните стандарти, които English pre-school curriculum изисква за всички свои учебни заведения. Тя е утвърдена като детска градина от Министерството на образованието на България.

Развлечение и свободно време

STARBUCKS добавя съвършено селекцията от заведения в Sofia Ring Mall и го прави още по-притегателна и обичана дестинация за модерните градски хора. Световноизвестната верига за кафе преди дни откри своя нов обект, в който посетителите могат да се насладят на специфични бленд питиета и неповторим интериорен дизайн.

Световният водач в региона на любителското и професионалното съоръжение за аерозаснемане - DJI Innovations към този момент също е част от огромното семейство на Sofia Ring Mall. Продуктите на компанията, измежду които летящи платформи, DJI дронове за въздушна снимка, видеозаснемане, точно земеделие, видеонаблюдение и сигурност, са като излезли от футуристичен филм и изцяло оправдават мотото на компанията: “Бъдещето е възможно”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР