През настоящата 2021 г. планираните полети до Летище Бургас отчитат

...
През настоящата 2021 г. планираните полети до Летище Бургас отчитат
Коментари Харесай

Лъч надежда за регионалния туризъм – от Полша и Великобритания заявиха полети до Бургас

През актуалната 2021 година плануваните полети до Летище Бургас регистрират нарастване по отношение на пагубната за въздушния транспорт 2020-а, a за дестинациите в Средна Европа растежът е и по отношение на 2019-а.
Полските авиолинии LOT показаха акцията си #SummerWithLOT за разпространение на летните си полети до определени градове и курорти в цяла Европа. Единствено до Бургас и Майорка се плануват линии както от Варшава, по този начин и от Катовице. Интересът от страна на полските туристи към българското Черноморие е обичаен, само че в последните години Бургас се трансформира в желана дестинация за тях. Перспективата е броят на полските туристи да се усилва - през 2021 година полетите към Летище Бургас са с 13 % повече от тези през 2019-а и със 140 % повече от тези през 2020-а година. Осезаемо покачване на интереса към Бургас има още от Словакия, Чехия и Австрия.
 Заради пандемията: Туризмът ни изгубил 6 милиарда лв. Заради пандемията: Туризмът ни изгубил 6 милиарда лв.
Пандемията редуцира приходите от туризма през 2020-та с цели 6 милиарда лева Това е на половина по-малко, в сравнение с в други години, оповестява...
Добри вести идват и от Англия - компанията Jet2 стартира записвания за лято`2021 до Бургас от 9 дестинации - Лондон, Единбург, Глазгоу, Белфаст, Нюкасъл, Лийдс, Манчестър, Ийст Мидландс и Бирмингам. Полетите ще започват от месец май и ще продължат до октомври. За първи път компанията пусна в продажба толкоз рано лятната си стратегия за 2022 година, където Бургас още веднъж попада. Полетите към този момент са налични на страниците на туроператора Jet2.com и Jet2holidays.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР